HBO-Engineering Nieuws
25 maart 2019 15:48

Gezocht: Een projectleider Domein Engineering

Gezocht: Een projectleider Domein Engineering

Ben je een bevlogen organisator met hart voor techniek en krijg je energie van een bijdrage leveren aan toekomstbestendig hoger technisch onderwijs en onderzoek dan moet je vooral verder lezen!

Context van deze vacature
Het domein HBO-Engineering stimuleert de ontwikkeling van het hoger beroepsonderwijs op het gebied van engineering zodat het onderwijs en het toegepast onderzoek aansluit bij de behoefte van de student, het beroepenveld en de maatschappij. Hierbij hoort een onderwijsvisie, gebaseerd op
flexibiliteit, leven lang leren, leerwegonafhankelijkheid, didactische ontwikkelingen en de relatie onderwijs en toegepast onderzoek. Hogescholen zijn instellingen met kennis van en ervaring in onderwijs, toegepast onderzoek,
leerstijlen, community-vorming, onderwijsorganisatie, beroepskennis en skills. Zij geven vorm aan het onderwijsproces in nauwe samenwerking met het omringende bedrijfsleven.
Het domein stimuleert de vorming van netwerken tussen hogescholen en opleidingen ten behoeve van de uitwisseling van informatie. Tevens heeft het domein een landelijke relatie met bedrijven en instellingen over de ontwikkelingen in het beroepenveld, het beroepsprofiel en de kwantitatieve behoefte aan afgestudeerden.

Profiel
Wij zijn op zoek naar een projectleider met minimaal de volgende eigenschappen:

  • Je bent een enthousiaste, communicatief sterke en collegiale projectleider.
  • Je bent proactief, profileert je graag en verliest het gezamenlijk belang en resultaat hierbij nooit uit het oog.
  • Je krijgt energie van netwerken en verbinden en schuwt lastige situaties niet.
  • Je bent iemand waar collega’s vertrouwen in hebben: jouw talent voor organiseren, betrouwbaarheid en flexibiliteit maken je een betrouwbaar baken voor anderen.
  • Je hebt affiniteit met Techniek en bent goed in staat zelfstandig te opereren waarbij je periodiek de voortgang rapporteert aan het bestuur van het domein.

Werkzaamheden

  • Plan van aanpak voor het domein om het aantal afgestudeerden HBO Engineering te vergroten.
  • Organiseren Transitie Docentschap dag in najaar 2019 ism Stamhoofden.

Wat bieden wij?

Het betreft een functie met een omvang van 0,4 fte voor de tijdsduur van 1 jaar. Schaal 10-12. Wij zoeken iemand die gedetacheerd wordt via een hogeschool of een zzp-er.

Solliciteren

Stuur je sollicitatie, voorzien van CV en motivatie voor 1 mei 2019 t.a.v. de heer Do Blankestijn, voorzitter van het Domein Engineering via do.blankestijn@hu.nl. Voor meer informatie kun je contact met hem opnemen via bovenstaand e-mail adres.

Terug
Agenda