HBO-Engineering Nieuws
18 september 2020 11:11

Save the date - 4 november 2020 - online Conferentie 'Motivatie voor docent en student in de nieuwe online wereld’

Op woensdag 4 november 2020 van 10:30-13:00 uur organiseert het landelijk domein HBO-Engineering online haar conferentie ‘Motivatie voor docent en student in de nieuwe online wereld’. 

Bijna op de dag af een half jaar geleden veranderde ons leven als docent in het onderwijs. 
“Misschien duurt dit wel tot Pasen” dachten we toen nog. Inmiddels is online onderwijs een deel van onze nieuwe wereld. Zowel voor docenten en studenten is dit niet altijd waarvoor je hebt gekozen. Hoe houd je de motivatie erin, zowel bij jezelf als docent als bij de student? Hoe wordt het vak van docent gezien vanuit de buitenwereld? Waar komt motivatie vandaan en waarom is dat voor iedereen anders? Hybride onderwijs, hoe doe je dat? Welke didactische werkvormen passen daarbij? 'Best practices' delen, wat werkt wel en wat niet? Dat zijn de vragen die op 4 november centraal staan en waarover we graag met u en experts uit het werkveld in gesprek gaan. Uiteraard zorgen we voor interessante keynote sprekers en voor inspirerende workshops.

Dus zet de datum alvast in uw agenda! Meer informatie volgt spoedig. Toch alvast aanmelden? Stuur dan een mail naar info@hbo-engineering.nl. U ontvangt dan uiteraard meer informatie zodra deze bekend is.

De conferentie is voor alle docenten en stafmedewerkers van engineeringsopleidingen.

 

Terug
Agenda